Spanje EuroMillions rezultate

49 milion €

Jackpot Next

Luaj Spanje EuroMillions Online

U.S. Powerball

108.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e martë, 13 nëntor 2018

2 7 10 13 42 3 6
Numbers Prize
5 + 2 Nuk ka fitues
5 + 1 262780.93 €
5 30602.35 €
4 + 2 1832.88 €
4 + 1 116.55 €
4 43.14 €
3 + 2 70.76 €
3 + 1 10.29 €
3 9.38 €
2 + 2 13.42 €
2 + 1 6.37 €
2 3.79 €
1 + 2 7.96 €

Spanje EuroMillions rezultate e premte, 09 nëntor 2018

14 17 32 37 49 11 12
Numbers Prize
5 + 2 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 33057.75 €
4 + 2 3919.88 €
4 + 1 193.8 €
4 60.86 €
3 + 2 166.75 €
3 + 1 18.39 €
3 12.04 €
2 + 2 28.38 €
2 + 1 10.32 €
2 4.23 €
1 + 2 15.3 €

Spanje EuroMillions rezultate e martë, 06 nëntor 2018

14 24 36 40 43 2 9
Numbers Prize
5 + 2 Nuk ka fitues
5 + 1 786426.75 €
5 61055.92 €
4 + 2 3318.25 €
4 + 1 191.52 €
4 72.54 €
3 + 2 108.01 €
3 + 1 16.78 €
3 14.74 €
2 + 2 19.55 €
2 + 1 8.87 €
2 5.11 €
1 + 2 9.54 €

Spanje EuroMillions rezultate e premte, 02 nëntor 2018

5 15 17 37 44 7 11
Numbers Prize
5 + 2 Nuk ka fitues
5 + 1 617372.84 €
5 22122.02 €
4 + 2 2870.75 €
4 + 1 142.22 €
4 54.89 €
3 + 2 100.16 €
3 + 1 12.67 €
3 11.33 €
2 + 2 18.32 €
2 + 1 7.39 €
2 4.16 €
1 + 2 10.56 €

Spanje EuroMillions rezultate e martë, 30 tetor 2018

17 23 27 43 44 1 12
Numbers Prize
5 + 2 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 21727.54 €
4 + 2 3428.25 €
4 + 1 191.48 €
4 40.28 €
3 + 2 135.59 €
3 + 1 16.54 €
3 8.98 €
2 + 2 25.19 €
2 + 1 9.39 €
2 3.67 €
1 + 2 13.46 €

Tërheq janë në e martë dhe e premte

Biletat mund të blihen në Austri, Belgjikë, Francë, Irlandë, Luxembourg, Portugali, Spanjë, Switzerland, U.K., Evropë dhe Online.

Në Spanje EuroMillions lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 50.

Shanset për të fituar në Spanje EuroMillions

Spanje EuroMillions ka 13 nivelet çmimin.

 • Jackpot në Spanje EuroMillions është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 139838160.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 6991908.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3107514.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 621502.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 31075.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13811.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 14125.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 706.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 313.
 • 10. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 985.
 • 11. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 49.
 • 12. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 21.
 • Çmimi më i vogël në Spanje EuroMillions është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 187.

Faqja zyrtare

Spanje EuroMillions jackpots më të mëdha

190 milion €

(166.8 milion €) 06 tetor 2017

fituesi Anonymous. Gran Canaria ,Spanjë

190 milion €

(166.8 milion €) 10 gusht 2012

Adrian and Gillian Bayford. Suffolk,U.K.

190 milion €

(166.8 milion €) 24 tetor 2014

fituesi Anonymous. Castelo Branco,Portugali

187 milion €

(164.2 milion €) 25 qershor 2013

fituesi Anonymous. Belgjikë

fituesi Anonymous. Irlandë

185 milion €

(162.4 milion €) 12 korrik 2011

Colin and Chris Weir . Largs in Ayrshire,U.K.

190 milion €

(166.8 milion €) 13 nëntor 2012

fituesi Anonymous. Francë