Suedi Llotaria rezultate

U.S. Mega Millions

215.1 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 08 dhjetor 2018

Numbers Prize
7 Nuk ka fitues
7 Nuk ka fitues
6 + 1 4605.65 €
6 + 1 2547.89 €
6 359.55 €
6 297.23 €
5 12.93 €
5 10.02 €
4 2.34 €
4 1.94 €

Suedi Llotaria rezultate e mërkurë, 05 dhjetor 2018

Numbers Prize
7 144700.61 €
7 97479.5 €
6 + 1 3620.87 €
6 + 1 3008.12 €
6 358.62 €
6 247.11 €
5 9.94 €
5 9.17 €
4 1.85 €
4 1.85 €

Suedi Llotaria rezultate e shtunë, 01 dhjetor 2018

Numbers Prize
7 407188.04 €
7 Nuk ka fitues
6 + 1 1742.61 €
6 + 1 2060.78 €
6 287.68 €
6 231.73 €
5 10.13 €
5 8.39 €
4 1.93 €
4 1.84 €

Suedi Llotaria rezultate e mërkurë, 28 nëntor 2018

Numbers Prize
7 Nuk ka fitues
7 Nuk ka fitues
6 + 1 2888.79 €
6 + 1 3258.34 €
6 529.57 €
6 174.46 €
5 14.07 €
5 9.92 €
4 2.31 €
4 2.12 €

Suedi Llotaria rezultate e shtunë, 24 nëntor 2018

Numbers Prize
7 603945.31 €
7 64465.31 €
6 + 1 3761.47 €
6 + 1 3013.89 €
6 179.92 €
6 217.29 €
5 7.82 €
5 8.4 €
4 1.74 €
4 1.84 €

Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë

Biletat mund të blihen në Suedi.

Në Suedi Llotaria lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 35dhe 4 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Suedi Llotaria

Suedi Llotaria ka 5 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Suedi Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6724520.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 240161.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 40027.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 847.
  • Çmimi më i vogël në Suedi Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 59.

Faqja zyrtare