Kamboxhi Lucky HariHari rezultate

e hënë, 11 dhjetor 2023

Çmimi 1 0834
Çmimi 2 6987
Prize 3 3927
Prize 4 3372, 7712, 9210, 5074, 2444, 3787, 9972, 1808, 7555, 6309
Çmimi 5 1503, 5599, 7447, 2060, 3409, 1936, 0871, 8889, 1940, 1120

e diel, 10 dhjetor 2023

Çmimi 1 4316
Çmimi 2 0715
Prize 3 8492
Prize 4 3475, 2380, 1372, 6263, 9548, 7975, 3697, 1657, 0764, 0937
Çmimi 5 4344, 4757, 6972, 5081, 2082, 1414, 1438, 7219, 3461, 9240

e shtunë, 9 dhjetor 2023

Çmimi 1 4262
Çmimi 2 7960
Prize 3 5938
Prize 4 6685, 4808, 7886, 4985, 9095, 6146, 8327, 7451, 1115, 3786
Çmimi 5 4208, 7590, 6900, 3468, 3714, 8862, 9437, 7428, 4199, 3873

e premte, 8 dhjetor 2023

Çmimi 1 4759
Çmimi 2 9263
Prize 3 5924
Prize 4 7048, 1624, 9355, 3810, 8436, 4657, 0427, 4671, 8631, 4744
Çmimi 5 3526, 2683, 5809, 9103, 7775, 5816, 6699, 1624, 6050, 0957

e enjte, 7 dhjetor 2023

Çmimi 1 3930
Çmimi 2 5309
Prize 3 0868
Prize 4 0824, 3109, 9277, 9567, 1168, 9212, 3191, 0828, 8395, 2599
Çmimi 5 1697, 7797, 2444, 9805, 5845, 4425, 3601, 9252, 1097, 6139

e mërkurë, 6 dhjetor 2023

Çmimi 1 7336
Çmimi 2 2588
Prize 3 9409
Prize 4 7394, 0971, 2114, 0026, 9137, 1601, 4720, 3695, 1885, 3567
Çmimi 5 4970, 7675, 2703, 3709, 7213, 7094, 3100, 9469, 2201, 2598

e martë, 5 dhjetor 2023

Çmimi 1 2234
Çmimi 2 0478
Prize 3 8752
Prize 4 7540, 3873, 2571, 2528, 1700, 1157, 1708, 5275, 8531, 9929
Çmimi 5 7933, 1617, 8345, 2910, 2992, 7097, 6050, 2345, 9202, 4110

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kamboxhi. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Kamboxhi Lucky HariHari lojtar zgjedh 1 numrat në mes 1 - 9999.

Kamboxhi Lucky HariHari është organizuar nga KTV Lottery. Faqja zyrtare: ktvlottery.com