Kamboxhi New Win 4D rezultate

e hënë, 8 nëntor 2021

Çmimi 1 5266
Çmimi 2 6937
Prize 3 3360
Prize 4 5888, 0500, 3755, 6458, 9684, 8658, 1119, 4690, 2108, 4624
Çmimi 5 4773, 4203, 0845, 3170, 1661, 4965, 9669, 7683, 4407, 4205

e diel, 7 nëntor 2021

Çmimi 1 2390
Çmimi 2 6959
Prize 3 4871
Prize 4 3103, 1514, 3531, 2182, 0438, 6822, 3944, 7068, 5945, 1407
Çmimi 5 1846, 1917, 9416, 5749, 3075, 6523, 6174, 6495, 5331, 8836

e shtunë, 6 nëntor 2021

Çmimi 1 8388
Çmimi 2 0525
Prize 3 6406
Prize 4 1381, 3600, 1885, 5153, 4133, 1099, 8904, 0045, 6977, 0407
Çmimi 5 1204, 4799, 5490, 5066, 5662, 9661, 0283, 2496, 9917, 3377

e premte, 5 nëntor 2021

Çmimi 1 0799
Çmimi 2 4912
Prize 3 1018
Prize 4 0029, 7978, 8187, 5249, 9515, 0080, 7100, 0789, 1995, 0222
Çmimi 5 9810, 0945, 4614, 4330, 9948, 4776, 0462, 9267, 3717, 6147

e enjte, 4 nëntor 2021

Çmimi 1 7224
Çmimi 2 7824
Prize 3 5643
Prize 4 5243, 6208, 3058, 1757, 5383, 6851, 5387, 1700, 7077, 6773
Çmimi 5 6097, 6685, 6506, 2359, 3518, 2902, 6238, 2805, 0594, 5545

e mërkurë, 3 nëntor 2021

Çmimi 1 9617
Çmimi 2 6467
Prize 3 9942
Prize 4 5972, 5485, 9067, 3031, 5244, 4170, 9575, 4377, 0431, 8798
Çmimi 5 7831, 6844, 8850, 6877, 0575, 0906, 9042, 2990, 5861, 4181

e martë, 2 nëntor 2021

Çmimi 1 5029
Çmimi 2 2420
Prize 3 7829
Prize 4 2965, 8260, 7766, 0433, 3805, 5768, 8092, 5796, 3863, 9789
Çmimi 5 3307, 8025, 3335, 9936, 4170, 0893, 6781, 4423, 9393, 4310

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kamboxhi. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Kamboxhi New Win 4D lojtar zgjedh 1 numrat në mes 1 - 9999.

Kamboxhi New Win 4D është organizuar nga KTV Lottery. Faqja zyrtare: ktvlottery.com