Taiwan Lotto 4 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 26 nëntor 2022.

283/2022 (5537)

 • 9
 • 7
 • 4
 • 1

Taiwan Lotto 4 rezultate e premte, 25 nëntor 2022.

282/2022 (5536)

 • 8
 • 6
 • 1
 • 7

Taiwan Lotto 4 rezultate e enjte, 24 nëntor 2022.

281/2022 (5535)

 • 1
 • 2
 • 5
 • 3

Taiwan Lotto 4 rezultate e mërkurë, 23 nëntor 2022.

280/2022 (5534)

 • 9
 • 6
 • 8
 • 2

e martë, 22 nëntor 2022.

#279/2022 (5533)

 • 3
 • 6
 • 7
 • 3

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Taiwan. Tërheq janë në e martë, e mërkurë, e enjte, e premte dhe e shtunë.

Në Taiwan Lotto 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.