Taiwan Super Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 3 tetor 2022.

 • 01
 • 18
 • 23
 • 28
 • 07
 • 17
 • 05

Taiwan Super Lotto rezultate e enjte, 29 shtator 2022.

 • 10
 • 01
 • 22
 • 27
 • 35
 • 17
 • 01

Taiwan Super Lotto rezultate e hënë, 26 shtator 2022.

 • 10
 • 16
 • 20
 • 03
 • 14
 • 17
 • 05

e enjte, 22 shtator 2022.

 • 30
 • 16
 • 19
 • 36
 • 31
 • 26
 • 02

e hënë, 19 shtator 2022.

 • 27
 • 07
 • 25
 • 38
 • 31
 • 13
 • 03

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Taiwan. Tërheq janë në e hënë dhe e enjte.

Në Taiwan Super Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 38 dhe 1 numrat bonus.