Aruba Big 4 rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 1 dhjetor 2022 në 7:15 e pasdites.

mbrëmje

 • 4
 • 7
 • 7
 • 3

Aruba Big 4 rezultate e enjte, 1 dhjetor 2022 në 2:30 e pasdites.

mesditë

 • 8
 • 7
 • 3
 • 9

Aruba Big 4 rezultate e mërkurë, 30 nëntor 2022 në 7:15 e pasdites.

mbrëmje

 • 6
 • 5
 • 4
 • 9

e mërkurë, 30 nëntor 2022 në 2:30 e pasdites.

mesditë

 • 2
 • 7
 • 7
 • 5

e martë, 29 nëntor 2022 në 7:15 e pasdites.

mbrëmje

 • 4
 • 5
 • 4
 • 8

e martë, 29 nëntor 2022 në 2:30 e pasdites.

mesditë

 • 7
 • 6
 • 8
 • 5

e hënë, 28 nëntor 2022 në 7:15 e pasdites.

mbrëmje

 • 1
 • 6
 • 6
 • 9

e hënë, 28 nëntor 2022 në 2:30 e pasdites.

mesditë

 • 8
 • 8
 • 4
 • 5

e diel, 27 nëntor 2022 në 2:30 e pasdites.

mesditë

 • 0
 • 4
 • 3
 • 0

e shtunë, 26 nëntor 2022 në 7:15 e pasdites.

mbrëmje

 • 8
 • 0
 • 8
 • 9

e shtunë, 26 nëntor 2022 në 2:30 e pasdites.

mesditë

 • 3
 • 6
 • 2
 • 3

e premte, 25 nëntor 2022 në 7:15 e pasdites.

mbrëmje

 • 9
 • 1
 • 1
 • 9

e premte, 25 nëntor 2022 në 2:30 e pasdites.

mesditë

 • 2
 • 5
 • 5
 • 8

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Aruba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Big 4 është organizuar nga E Loteria di Aruba. Faqja zyrtare: www.lottoaruba.com

Shanset për të fituar në Big 4

Në Aruba Big 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

 • Jackpot në Big 4 është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 10000.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 833.