Aruba Lotto 5 rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 27 shtator 2023.

2427

 • 06
 • 17
 • 23
 • 24
 • 35
 • 32
 • 32

Aruba Lotto 5 rezultate e shtunë, 23 shtator 2023.

2426

 • 05
 • 21
 • 26
 • 27
 • 31
 • 16
 • 16

Aruba Lotto 5 rezultate e mërkurë, 20 shtator 2023.

2425

 • 02
 • 06
 • 20
 • 27
 • 34
 • 11
 • 11

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Aruba. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Lotto 5 është organizuar nga E Loteria di Aruba. Faqja zyrtare: www.lottoaruba.com

Shanset për të fituar në Lotto 5

Në Aruba Lotto 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 35 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Lotto 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 324632.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 64926.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2164.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 74.63.