Aruba Mini Mega rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 14 qershor 2024.

1671

 • 03
 • 13
 • 22
 • 29
 • 08

Aruba Mini Mega rezultate e martë, 11 qershor 2024.

1670

 • 06
 • 18
 • 23
 • 30
 • 03

Aruba Mini Mega rezultate e premte, 7 qershor 2024.

1669

 • 02
 • 08
 • 13
 • 24
 • 04

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Aruba. Tërheq janë në e martë dhe e premte.

Jackpot duke filluar në 108414 €.

Mini Mega është organizuar nga E Loteria di Aruba. Faqja zyrtare: www.lottoaruba.com

Shanset për të fituar në Mini Mega

Në Aruba Mini Mega lojtar zgjedh 4 numrat në mes 1 - 30 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Mini Mega është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 411075.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 27405.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 3952.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 263.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 210.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 39.53.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 0 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 27.5.