Lotaria turke 6/60 rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 18 prill 2024.

47/2024

 • 10
 • 23
 • 37
 • 46
 • 54
 • 57

Lotaria turke 6/60 rezultate e martë, 16 prill 2024.

46/2024

 • 6
 • 14
 • 17
 • 18
 • 30
 • 45

Lotaria turke 6/60 rezultate e diel, 14 prill 2024.

45/2024

 • 10
 • 31
 • 38
 • 43
 • 51
 • 56

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Turqi. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e diel.

Lotaria turke 6/60 është organizuar nga Milli Piyango. Faqja zyrtare: www.mpi.gov.tr

Shanset për të fituar në Lotaria turke 6/60

Në Lotaria turke 6/60 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 60.

 • Jackpot në Lotaria turke 6/60 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 25827200.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 89678.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1527.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 75.