Turqi Sans Topu rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 12 qershor 2024.

47/2024

 • 4
 • 5
 • 14
 • 33
 • 34
 • 10

Turqi Sans Topu rezultate e diel, 9 qershor 2024.

46/2024

 • 3
 • 8
 • 10
 • 25
 • 29
 • 3

Turqi Sans Topu rezultate e mërkurë, 5 qershor 2024.

45/2024

 • 4
 • 5
 • 21
 • 24
 • 25
 • 11

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Turqi. Tërheq janë në e mërkurë dhe e diel.

Në Turqi Sans Topu lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 34 dhe 1 numra shtesë.

Sans Topu është organizuar nga Milli Piyango. Faqja zyrtare: www.mpi.gov.tr