Lotaria turke 6/90 rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 12 qershor 2024.

71/2024

 • 2
 • 12
 • 13
 • 51
 • 75
 • 89
 • 60

Lotaria turke 6/90 rezultate e hënë, 10 qershor 2024.

70/2024

 • 3
 • 11
 • 24
 • 33
 • 61
 • 82
 • 69

Lotaria turke 6/90 rezultate e shtunë, 8 qershor 2024.

69/2024

 • 6
 • 7
 • 24
 • 33
 • 35
 • 63
 • 19

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Turqi. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e shtunë.

Lotaria turke 6/90 është organizuar nga Milli Piyango. Faqja zyrtare: www.mpi.gov.tr

Shanset për të fituar në Lotaria turke 6/90

Në Lotaria turke 6/90 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 90 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Lotaria turke 6/90 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983800.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 54201.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1032.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57.