Suedi Llotaria rezultate

Luaj Suedi Llotaria Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 19 tetor 2019.

5 6 10 14 17 23 29 20 22 25 30
numrat çmim
7 Nuk ka fitues
7 Nuk ka fitues
6 + 1 3299 €
6 + 1 2561 €
6 362 €
6 270 €
5 10 €
5 11 €
4 2 €
4 2 €

Suedi Llotaria rezultate e mërkurë, 16 tetor 2019.

10 20 24 27 28 32 34 5 7 23 26
numrat çmim
7 808252 €
7 Nuk ka fitues
6 + 1 1279 €
6 + 1 3955 €
6 326 €
6 215 €
5 10 €
5 10 €
4 2 €
4 2 €

Suedi Llotaria rezultate e shtunë, 12 tetor 2019.

2 11 19 20 32 33 34 1 18 24 27
numrat çmim
7 Nuk ka fitues
7 Nuk ka fitues
6 + 1 5019 €
6 + 1 3118 €
6 376 €
6 416 €
5 12 €
5 11 €
4 2 €
4 2 €

Biletat mund të blihen në Switzerland. Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë.

Suedi Llotaria është organizuar nga Swisslos www.swisslos.ch

Shanset për të fituar në Suedi Llotaria

Në Suedi Llotaria lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 35

  • Jackpot në Suedi Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6724520
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 240161
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 40027
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 847
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 59