Turqi Lotto 6/49 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 19 tetor 2019.

4 6 10 18 22 35
numrat çmim
6 312350 €
5 771 €
4 12 €
3 2 €

Turqi Lotto 6/49 rezultate e mërkurë, 16 tetor 2019.

1 4 6 35 40 47
numrat çmim
6 2.4 milion €
5 1484 €
4 16 €
3 2 €

Turqi Lotto 6/49 rezultate e shtunë, 12 tetor 2019.

5 6 21 27 37 46
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
5 982 €
4 14 €
3 2 €

Biletat mund të blihen në Turqi. Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë.

Turqi Lotto 6/49 është organizuar nga Millî Piyango İdaresi www.mpi.gov.tr

Shanset për të fituar në Turqi Lotto 6/49

Në Turqi Lotto 6/49 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49

  • Jackpot në Turqi Lotto 6/49 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 54201
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1032
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57