Gana Daywa 5/39 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2024.

 • 5
 • 17
 • 24
 • 27
 • 34

Gana Daywa 5/39 rezultate e premte, 19 prill 2024.

 • 7
 • 25
 • 31
 • 33
 • 35

Gana Daywa 5/39 rezultate e enjte, 18 prill 2024.

 • 4
 • 14
 • 19
 • 24
 • 25

Gana Daywa 5/39 rezultate e mërkurë, 17 prill 2024.

 • 11
 • 16
 • 18
 • 36
 • 38

e martë, 16 prill 2024.

 • 3
 • 7
 • 14
 • 18
 • 21

e hënë, 15 prill 2024.

 • 4
 • 17
 • 21
 • 32
 • 36

e diel, 14 prill 2024.

 • 10
 • 13
 • 16
 • 30
 • 39

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Gana. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Gana Daywa 5/39 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 39.

Gana Daywa 5/39 është organizuar nga Ghana National Lottery Authority.. Faqja zyrtare: nla.com.gh