Gana National Weekly Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 25 nëntor 2024.

3188

 • 29
 • 41
 • 46
 • 47
 • 73

Gana National Weekly Lotto rezultate e shtunë, 30 dhjetor 2023.

3193

 • 8
 • 15
 • 27
 • 64
 • 83

Gana National Weekly Lotto rezultate e shtunë, 23 dhjetor 2023.

3192

 • 17
 • 36
 • 57
 • 61
 • 69

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Gana. Tërheq janë në e hënë dhe e shtunë.

Gana National Weekly Lotto është organizuar nga Ghana National Lottery Authority.. Faqja zyrtare: nla.com.gh

Shanset për të fituar në Gana National Weekly Lotto

Në Gana National Weekly Lotto lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 90.

 • Jackpot në Gana National Weekly Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 43949300.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 103410.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1231.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 44.5.