California SuperLotto Plus rezultate

Luaj SuperLotto Plus Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 24 tetor 2020.

2020/3502

 • 8
 • 20
 • 22
 • 34
 • 35
 • 3
numrat çmim
5 + 1 *
5 29603 €
4 + 1 870 €
4 84 €
3 + 1 45 €
3 8 €
2 + 1 8 €
1 + 1 2 €
0 + 1 1 €

California SuperLotto Plus rezultate e mërkurë, 21 tetor 2020.

2020/3501

 • 9
 • 10
 • 16
 • 31
 • 46
 • 27
numrat çmim
5 + 1 *
5 13732 €
4 + 1 1248 €
4 94 €
3 + 1 47 €
3 8 €
2 + 1 9 €
1 + 1 2 €
0 + 1 1 €

California SuperLotto Plus rezultate e shtunë, 17 tetor 2020.

2020/3500

 • 7
 • 19
 • 25
 • 29
 • 42
 • 1
numrat çmim
5 + 1 *
5 14324 €
4 + 1 1432 €
4 72 €
3 + 1 48 €
3 8 €
2 + 1 9 €
1 + 1 2 €
0 + 1 1 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

SuperLotto Plus është organizuar nga California Lottery . Faqja zyrtare: www.calottery.com

Shanset për të fituar në SuperLotto Plus

Në SuperLotto Plus lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 47 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në SuperLotto Plus është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 41416353
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1592937
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 197221
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 7585
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 4810
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 185
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 361
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 74
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 0 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 49