Georgia Fantasy 5 rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 27 nëntor 2022.

 • 16
 • 17
 • 26
 • 29
 • 40

Georgia Fantasy 5 rezultate e shtunë, 26 nëntor 2022.

 • 7
 • 14
 • 15
 • 27
 • 28

Georgia Fantasy 5 rezultate e premte, 25 nëntor 2022.

 • 5
 • 7
 • 15
 • 27
 • 37

e enjte, 24 nëntor 2022.

 • 17
 • 20
 • 22
 • 34
 • 39

e mërkurë, 23 nëntor 2022.

 • 16
 • 27
 • 28
 • 31
 • 36

e martë, 22 nëntor 2022.

 • 4
 • 28
 • 30
 • 38
 • 41

e hënë, 21 nëntor 2022.

 • 5
 • 17
 • 33
 • 35
 • 39

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Jackpot duke filluar në 120426 €.

Georgia Fantasy 5 është organizuar nga Georgia Lottery. Faqja zyrtare: www.galottery.com

Shanset për të fituar në Georgia Fantasy 5

Në Georgia Fantasy 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 42.

 • Jackpot në Georgia Fantasy 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 850668.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 4598.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 128.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 11.