Georgia FIVE rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 5 qershor 2023 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 2
 • 9
 • 3
 • 2
 • 5

Georgia FIVE rezultate e hënë, 5 qershor 2023 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 5
 • 9
 • 3
 • 3
 • 8

Georgia FIVE rezultate e diel, 4 qershor 2023 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 2
 • 8
 • 9
 • 9
 • 7

e diel, 4 qershor 2023 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 1
 • 7
 • 2
 • 0
 • 6

e shtunë, 3 qershor 2023 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 5
 • 7
 • 9
 • 6
 • 1

e shtunë, 3 qershor 2023 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 5
 • 8
 • 5
 • 6
 • 9

e premte, 2 qershor 2023 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 8
 • 7
 • 7
 • 3
 • 4

e premte, 2 qershor 2023 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 4
 • 5
 • 0
 • 0
 • 8

e enjte, 1 qershor 2023 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 9
 • 8
 • 0
 • 3
 • 1

e enjte, 1 qershor 2023 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 5
 • 7
 • 4
 • 0
 • 2

e mërkurë, 31 maj 2023 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 7
 • 6
 • 4
 • 7
 • 7

e mërkurë, 31 maj 2023 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 0
 • 2
 • 3
 • 2
 • 0

e martë, 30 maj 2023 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 2
 • 7
 • 8
 • 8
 • 2

e martë, 30 maj 2023 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 3
 • 0
 • 5
 • 0
 • 0

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Georgia FIVE lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 9.

Georgia FIVE është organizuar nga Georgia Lottery. Faqja zyrtare: www.galottery.com