Georgia Cash 4 rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 25 shtator 2023 në 11:34 e pasdites.

Night

 • 9
 • 7
 • 6
 • 7

Georgia Cash 4 rezultate e hënë, 25 shtator 2023 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 1
 • 7
 • 6
 • 9

Georgia Cash 4 rezultate e hënë, 25 shtator 2023 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 8
 • 4
 • 6
 • 5

e diel, 24 shtator 2023 në 11:34 e pasdites.

Night

 • 3
 • 5
 • 3
 • 2

e diel, 24 shtator 2023 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 1
 • 0
 • 3
 • 8

e diel, 24 shtator 2023 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 1
 • 0
 • 5
 • 2

e shtunë, 23 shtator 2023 në 11:34 e pasdites.

Night

 • 3
 • 7
 • 3
 • 7

e shtunë, 23 shtator 2023 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 2
 • 4
 • 4
 • 4

e shtunë, 23 shtator 2023 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 4
 • 0
 • 5
 • 5

e premte, 22 shtator 2023 në 11:34 e pasdites.

Night

 • 8
 • 5
 • 3
 • 8

e premte, 22 shtator 2023 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 6
 • 9
 • 9
 • 5

e premte, 22 shtator 2023 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 1
 • 3
 • 5
 • 9

e enjte, 21 shtator 2023 në 11:34 e pasdites.

Night

 • 3
 • 1
 • 7
 • 4

e enjte, 21 shtator 2023 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 1
 • 5
 • 4
 • 4

e enjte, 21 shtator 2023 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 6
 • 1
 • 2
 • 2

e mërkurë, 20 shtator 2023 në 11:34 e pasdites.

Night

 • 4
 • 8
 • 5
 • 0

e mërkurë, 20 shtator 2023 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 8
 • 3
 • 5
 • 6

e mërkurë, 20 shtator 2023 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 7
 • 5
 • 6
 • 4

e martë, 19 shtator 2023 në 11:34 e pasdites.

Night

 • 3
 • 2
 • 1
 • 8

e martë, 19 shtator 2023 në 6:59 e pasdites.

mbrëmje

 • 9
 • 1
 • 6
 • 9

e martë, 19 shtator 2023 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 4
 • 8
 • 7
 • 9

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Georgia Cash 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Georgia Cash 4 është organizuar nga Georgia Lottery. Faqja zyrtare: www.galottery.com