Lotto America rezultate

Luaj Lotto America Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 9 dhjetor 2023.

 • 3
 • 7
 • 17
 • 36
 • 48
 • 7
 • 2

Lotto America rezultate e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

 • 22
 • 24
 • 27
 • 34
 • 43
 • 8
 • 3

Lotto America rezultate e hënë, 4 dhjetor 2023.

 • 4
 • 16
 • 18
 • 36
 • 47
 • 4
 • 3

: Informacioni i emrit të llotarisë

Multistate US lottery. Similar to Lotaria Amerikane Powerball, Llotaria Amerikane Mega Millions dhe US Lucky For Life.

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e shtunë.

Jackpot duke filluar në 1.9 milion €.

Lotto America është organizuar nga Multi-State Lottery Association. Faqja zyrtare: www.musl.com

Shanset për të fituar në Lotto America

Në Lotto America lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 43 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Lotto America është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 25989600.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2887730.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 110594.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 12288.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2404.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 267.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 160.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 29.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 0 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 17.