Michigan Fantasy 5 rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 1 dhjetor 2022.

Regular

 • 2
 • 22
 • 29
 • 33
 • 36

Double Play

 • 12
 • 13
 • 30
 • 36
 • 39

Michigan Fantasy 5 rezultate e mërkurë, 30 nëntor 2022.

Regular

 • 14
 • 28
 • 30
 • 35
 • 39

Double Play

 • 4
 • 8
 • 11
 • 16
 • 17

Michigan Fantasy 5 rezultate e martë, 29 nëntor 2022.

Regular

 • 4
 • 10
 • 15
 • 30
 • 31

Double Play

 • 5
 • 17
 • 21
 • 22
 • 27

e hënë, 28 nëntor 2022.

Regular

 • 7
 • 12
 • 15
 • 19
 • 33

Double Play

 • 12
 • 15
 • 24
 • 35
 • 37

e diel, 27 nëntor 2022.

Regular

 • 1
 • 9
 • 15
 • 23
 • 32

Double Play

 • 12
 • 20
 • 25
 • 36
 • 38

e shtunë, 26 nëntor 2022.

Regular

 • 1
 • 6
 • 11
 • 19
 • 29

Double Play

 • 4
 • 7
 • 19
 • 25
 • 27

e premte, 25 nëntor 2022.

Regular

 • 6
 • 12
 • 28
 • 33
 • 35

Double Play

 • 12
 • 16
 • 19
 • 32
 • 34

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Jackpot duke filluar në 95147 €.

Michigan Fantasy 5 është organizuar nga Michigan Lottery. Faqja zyrtare: www.michiganlottery.com

Shanset për të fituar në Michigan Fantasy 5

Në Michigan Fantasy 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 39.

 • Jackpot në Michigan Fantasy 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 575757.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3387.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 103.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 10.