New Hampshire Gimme 5 rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 8 dhjetor 2023.

 • 2
 • 12
 • 18
 • 33
 • 36

New Hampshire Gimme 5 rezultate e enjte, 7 dhjetor 2023.

 • 6
 • 8
 • 12
 • 15
 • 17

New Hampshire Gimme 5 rezultate e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

 • 3
 • 6
 • 13
 • 16
 • 35

New Hampshire Gimme 5 rezultate e martë, 5 dhjetor 2023.

 • 7
 • 21
 • 22
 • 30
 • 33

e hënë, 4 dhjetor 2023.

 • 5
 • 18
 • 22
 • 28
 • 31

e premte, 1 dhjetor 2023.

 • 2
 • 22
 • 23
 • 26
 • 34

e enjte, 30 nëntor 2023.

 • 11
 • 18
 • 23
 • 26
 • 39

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte dhe e premte.

New Hampshire Gimme 5 është organizuar nga New Hampshire Lottery. Faqja zyrtare: www.nhlottery.com

Shanset për të fituar në New Hampshire Gimme 5

Në New Hampshire Gimme 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 39.

 • Jackpot në New Hampshire Gimme 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore.