Rhode Island Wild Money rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 27 nëntor 2022.

 • 15
 • 23
 • 27
 • 32
 • 38
 • 4

Rhode Island Wild Money rezultate e shtunë, 26 nëntor 2022.

 • 4
 • 7
 • 23
 • 26
 • 34
 • 30

Rhode Island Wild Money rezultate e premte, 25 nëntor 2022.

 • 3
 • 4
 • 20
 • 22
 • 35
 • 25

e enjte, 24 nëntor 2022.

 • 2
 • 6
 • 8
 • 20
 • 32
 • 24

e mërkurë, 23 nëntor 2022.

 • 5
 • 21
 • 26
 • 27
 • 31
 • 8

e martë, 22 nëntor 2022.

 • 4
 • 8
 • 11
 • 28
 • 35
 • 23

e hënë, 21 nëntor 2022.

 • 14
 • 18
 • 21
 • 30
 • 32
 • 24

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Jackpot duke filluar në 19268 €.

Rhode Island Wild Money është organizuar nga Rhode Island Lottery. Faqja zyrtare: www.rilot.com

Shanset për të fituar në Rhode Island Wild Money

Në Rhode Island Wild Money lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 38 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Rhode Island Wild Money është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 501942.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 100388.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3137.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1268.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 101.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 101.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 20.