South Carolina Pick 4 rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 24 maj 2024.

mbrëmje

 • 4
 • 9
 • 6
 • 7
 • 2

South Carolina Pick 4 rezultate e premte, 24 maj 2024.

mesditë

 • 2
 • 3
 • 7
 • 0
 • 5

South Carolina Pick 4 rezultate e enjte, 23 maj 2024.

mbrëmje

 • 9
 • 3
 • 8
 • 8
 • 1

e enjte, 23 maj 2024.

mesditë

 • 6
 • 1
 • 5
 • 0
 • 8

e mërkurë, 22 maj 2024.

mbrëmje

 • 8
 • 4
 • 1
 • 3
 • 6

e mërkurë, 22 maj 2024.

mesditë

 • 7
 • 8
 • 2
 • 0
 • 3

e martë, 21 maj 2024.

mbrëmje

 • 7
 • 4
 • 8
 • 4
 • 7

e martë, 21 maj 2024.

mesditë

 • 5
 • 1
 • 3
 • 4
 • 7

e hënë, 20 maj 2024.

mbrëmje

 • 8
 • 2
 • 4
 • 7
 • 7

e hënë, 20 maj 2024.

mesditë

 • 9
 • 4
 • 7
 • 6
 • 4

e diel, 19 maj 2024.

mbrëmje

 • 7
 • 6
 • 0
 • 4
 • 2

e shtunë, 18 maj 2024.

mbrëmje

 • 2
 • 8
 • 3
 • 2
 • 0

e shtunë, 18 maj 2024.

mesditë

 • 5
 • 0
 • 8
 • 0
 • 0

e premte, 17 maj 2024.

mbrëmje

 • 3
 • 4
 • 5
 • 3
 • 8

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në South Carolina Pick 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

South Carolina Pick 4 është organizuar nga South Carolina Education Lottery. Faqja zyrtare: www.sceducationlottery.com