Wyoming Cowboy Draw rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 13 qershor 2024.

 • 12
 • 29
 • 33
 • 38
 • 45

Wyoming Cowboy Draw rezultate e hënë, 10 qershor 2024.

 • 13
 • 27
 • 28
 • 32
 • 34

Wyoming Cowboy Draw rezultate e enjte, 6 qershor 2024.

 • 4
 • 10
 • 27
 • 29
 • 43

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë dhe e enjte.

Wyoming Cowboy Draw është organizuar nga Wyoming Lottery. Faqja zyrtare: wyolotto.com

Shanset për të fituar në Wyoming Cowboy Draw

Në Wyoming Cowboy Draw lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 45.

 • Jackpot në Wyoming Cowboy Draw është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore.