Japoni Loto 7 results

7.9 milion €

Jackpot Next

Luaj Japoni Loto 7 Online

U.S. Mega Millions

169.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e premte, 19 prill 2019

9 13 16 23 28 29 30 1 20
Numbers Prize
7 Nuk ka fitues
6 + 1 94769.99 €
6 5222.96 €
5 70.87 €
4 10.23 €
3 + 2 8.66 €
3 + 1 8.66 €

Japoni Loto 7 results e premte, 12 prill 2019

1 2 4 18 20 29 34 17 30
Numbers Prize
7 6.2 milion €
6 + 1 68427.72 €
6 7900.2 €
5 88.9 €
4 12.59 €
3 + 2 8.66 €
3 + 1 8.66 €

Japoni Loto 7 results e premte, 05 prill 2019

9 11 18 24 26 27 37 30 33
Numbers Prize
7 Nuk ka fitues
6 + 1 59685.92 €
6 6247.18 €
5 68.66 €
4 10.26 €
3 + 2 7.89 €
3 + 1 7.89 €

Japoni Loto 7 results e premte, 29 mars 2019

17 25 26 28 31 32 37 6 9
Numbers Prize
7 7.4 milion €
6 + 1 103276.08 €
6 9200.07 €
5 89.09 €
4 11.93 €
3 + 2 7.96 €
3 + 1 7.96 €

Japoni Loto 7 results e premte, 22 mars 2019

1 7 13 14 16 21 22 18 34
Numbers Prize
7 Nuk ka fitues
6 + 1 78819.35 €
6 7881.21 €
5 84.72 €
4 11.99 €
3 + 2 7.99 €
3 + 1 7.99 €

Tërheq janë në e premte

Biletat mund të blihen në Japoni dhe Online.

Në Japoni Loto 7 lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 37dhe 2 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Japoni Loto 7

Japoni Loto 7 ka 7 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Japoni Loto 7 është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 10295472.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 735391.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 52528.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1127.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 72.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 42.
  • Çmimi më i vogël në Japoni Loto 7 është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 42.

Japoni Loto 7 është organizuar nga Takarakuji - Faqja zyrtare