Japoni Mini Loto rezultate

58010 €

Jackpot Next

Luaj Mini Loto Online

rezultatet më të fundit e martë, 9 korrik 2024.

2024/1291

 • 1
 • 2
 • 8
 • 11
 • 29
 • 19
numrat çmim
5 7.8 milion €
4 + 1 91817 €
4 7630 €
3 671 €

Japoni Mini Loto rezultate e martë, 2 korrik 2024.

2024/1290

 • 21
 • 26
 • 27
 • 29
 • 31
 • 7
numrat çmim
5 9.7 milion €
4 + 1 184557 €
4 12075 €
3 1090 €

Japoni Mini Loto rezultate e martë, 25 qershor 2024.

2024/1289

 • 17
 • 18
 • 21
 • 27
 • 30
 • 3
numrat çmim
5 13.5 milion €
4 + 1 142547 €
4 11068 €
3 922 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Japoni. Tërheq janë në e martë.

Mini Loto është organizuar nga Takarakuji. Faqja zyrtare: www.takarakuji-loto.jp

Shanset për të fituar në Mini Loto

Në Japoni Mini Loto lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 31 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Mini Loto është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 169911.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 33982.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1359.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 52.