Japoni Loto 7 rezultate

3.8 milion €

Jackpot Next

Luaj Loto 7 Online

rezultatet më të fundit e premte, 8 dhjetor 2023.

2023/552

 • 7
 • 11
 • 12
 • 16
 • 18
 • 33
 • 34
 • 1
 • 14
numrat çmim
7 316 milion €
6 + 1 8.6 milion €
6 794275 €
5 8271 €
4 1206 €
3 + 2 862 €
3 + 1 862 €

Japoni Loto 7 rezultate e premte, 1 dhjetor 2023.

2023/551

 • 15
 • 16
 • 17
 • 22
 • 29
 • 32
 • 37
 • 23
 • 24
numrat çmim
7 310.8 milion €
6 + 1 3.6 milion €
6 715614 €
5 9391 €
4 1292 €
3 + 2 862 €
3 + 1 862 €

Japoni Loto 7 rezultate e premte, 24 nëntor 2023.

2023/550

 • 7
 • 8
 • 13
 • 22
 • 24
 • 29
 • 30
 • 10
 • 35
numrat çmim
7 306.7 milion €
6 + 1 8.4 milion €
6 655908 €
5 7668 €
4 1120 €
3 + 2 862 €
3 + 1 862 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Japoni. Tërheq janë në e premte.

Loto 7 është organizuar nga Takarakuji. Faqja zyrtare: www.takarakuji-loto.jp

Shanset për të fituar në Loto 7

Në Japoni Loto 7 lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 37 dhe 2 numrat bonus.

 • Jackpot në Loto 7 është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 10295500.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 735391.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 52528.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1127.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 72.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 2 numra shtesë. Shanset janë 1 në 42.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 42.