Belgjika Llotaria rezultate

U.S. Powerball

111.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e mërkurë, 16 janar 2019

4 16 33 37 42 44 9
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 80846.14 €
5 2475.3 €
4 + 1 322.32 €
4 30.44 €
3 + 1 10.37 €
3 6.18 €
2 + 1 3.7 €
1 + 1 1.23 €

Belgjika Llotaria rezultate e shtunë, 12 janar 2019

24 29 33 42 43 45 12
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 38742.64 €
5 2775.29 €
4 + 1 285.04 €
4 34.15 €
3 + 1 10.05 €
3 6.22 €
2 + 1 3.73 €
1 + 1 1.24 €

Belgjika Llotaria rezultate e mërkurë, 09 janar 2019

3 7 12 19 31 32 15
Numbers Prize
6 992427.22 €
5 + 1 79474.66 €
5 802.48 €
4 + 1 221.81 €
4 16.08 €
3 + 1 8.24 €
3 6.2 €
2 + 1 3.72 €
1 + 1 1.24 €

Belgjika Llotaria rezultate e shtunë, 05 janar 2019

9 15 22 24 38 44 16
Numbers Prize
6 989909.2 €
5 + 1 51262.25 €
5 1315 €
4 + 1 283.9 €
4 27.22 €
3 + 1 10.69 €
3 6.18 €
2 + 1 3.71 €
1 + 1 1.24 €

Belgjika Llotaria rezultate e mërkurë, 02 janar 2019

7 15 21 28 36 38 44
Numbers Prize
6 7.5 milion €
5 + 1 26594.88 €
5 627.9 €
4 + 1 224.5 €
4 17.14 €
3 + 1 10.82 €
3 6.26 €
2 + 1 3.76 €
1 + 1 1.25 €

Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë

Biletat mund të blihen në Belgjikë.

Në Belgjika Llotaria lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 45dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Belgjika Llotaria

Belgjika Llotaria ka 9 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Belgjika Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8145060.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 1357510.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 35724.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 14290.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 772.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 579.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 48.
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 64.
  • Çmimi më i vogël në Belgjika Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 18.

Belgjika Llotaria është organizuar nga Nationale Loterij - Faqja zyrtare