Finlandë Joker rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 9 dhjetor 2023.

196/2023 (4115)

 • 9
 • 8
 • 1
 • 5
 • 5
 • 8
 • 5

Finlandë Joker rezultate e premte, 8 dhjetor 2023.

195/2023 (4114)

 • 2
 • 2
 • 3
 • 5
 • 6
 • 3
 • 5

Finlandë Joker rezultate e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

194/2023 (4113)

 • 2
 • 0
 • 8
 • 0
 • 3
 • 0
 • 8

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Finlandë. Tërheq janë në e mërkurë, e premte dhe e shtunë.

Në Finlandë Joker lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 9.

Finlandë Joker është organizuar nga Veikkaus. Faqja zyrtare: www.veikkaus.fi