Finlande Llotaria rezultate

U.S. Mega Millions

169.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2019

1 11 18 19 21 27 39 3
Numbers Prize
7 Nuk ka fitues
6 + 1 202634.5 €
6 1754.1 €
5 46.98 €
4 9.92 €
3 + 1 1.98 €

Finlande Llotaria rezultate e shtunë, 13 prill 2019

1 11 19 25 30 33 34 10
Numbers Prize
7 Nuk ka fitues
6 + 1 197568.54 €
6 2166.31 €
5 57.01 €
4 9.98 €
3 + 1 1.99 €

Finlande Llotaria rezultate e shtunë, 06 prill 2019

1 6 13 15 17 30 36 23
Numbers Prize
7 Nuk ka fitues
6 + 1 195164.69 €
6 1916.38 €
5 51.53 €
4 9.9 €
3 + 1 1.98 €

Finlande Llotaria rezultate e shtunë, 30 mars 2019

3 7 15 21 22 28 37 10
Numbers Prize
7 Nuk ka fitues
6 + 1 95280.3 €
6 1424.59 €
5 41.38 €
4 9.9 €
3 + 1 1.98 €

Finlande Llotaria rezultate e shtunë, 23 mars 2019

4 7 17 20 25 28 29 37
Numbers Prize
7 2.4 milion €
6 + 1 200239.74 €
6 2297.14 €
5 42.4 €
4 9.98 €
3 + 1 1.99 €

Tërheq janë në e shtunë

Biletat mund të blihen në Finlandë.

Në Finlande Llotaria lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 40dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Finlande Llotaria

Finlande Llotaria ka 6 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Finlande Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 18643560.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 2663365.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 83230.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1681.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 97.
  • Çmimi më i vogël në Finlande Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 107.

Finlande Llotaria është organizuar nga Veikkaus - Faqja zyrtare