Greqi Llotaria rezultate

U.S. Powerball

108.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e mërkurë, 14 nëntor 2018

9 23 30 36 42 47 28
Numbers Prize
6 3.3 milion €
5 + 1 Nuk ka fitues
5 1486.81 €
4 29.74 €
3 1.48 €

Greqi Llotaria rezultate e shtunë, 10 nëntor 2018

3 9 11 13 15 39 34
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 1492.28 €
4 29.85 €
3 1.49 €

Greqi Llotaria rezultate e mërkurë, 07 nëntor 2018

13 19 20 25 34 35 21
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 1502.86 €
4 30.06 €
3 1.5 €

Greqi Llotaria rezultate e shtunë, 03 nëntor 2018

10 11 18 22 33 49 21
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 1499.08 €
4 29.98 €
3 1.5 €

Greqi Llotaria rezultate e mërkurë, 31 tetor 2018

1 31 33 34 35 49 26
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 1496.68 €
4 29.93 €
3 1.49 €

Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë

Biletat mund të blihen në Greqi.

Në Greqi Llotaria lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Greqi Llotaria

Greqi Llotaria ka 5 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Greqi Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 2330636.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 55491.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1083.
  • Çmimi më i vogël në Greqi Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 61.

Greqi Llotaria është organizuar nga Opap - Faqja zyrtare