Slovakia Euromiliony rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 9 dhjetor 2023.

 • 1
 • 6
 • 11
 • 12
 • 18
 • 24
 • 28
 • 6

Joker

 • 6
 • 9
 • 6
 • 4
 • 6
 • 2

Slovakia Euromiliony rezultate e martë, 5 dhjetor 2023.

 • 3
 • 9
 • 11
 • 12
 • 15
 • 23
 • 33
 • 3

Joker

 • 3
 • 2
 • 9
 • 7
 • 4
 • 0

Slovakia Euromiliony rezultate e shtunë, 2 dhjetor 2023.

 • 1
 • 6
 • 8
 • 9
 • 24
 • 28
 • 33
 • 1

Joker

 • 4
 • 1
 • 8
 • 5
 • 8
 • 8

e martë, 28 nëntor 2023.

 • 3
 • 12
 • 16
 • 17
 • 20
 • 21
 • 26
 • 3

Joker

 • 7
 • 3
 • 9
 • 5
 • 0
 • 0

e shtunë, 25 nëntor 2023.

 • 4
 • 5
 • 12
 • 20
 • 21
 • 26
 • 31
 • 2

Joker

 • 3
 • 2
 • 9
 • 5
 • 0
 • 8

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Slovakia. Tërheq janë në e martë dhe e shtunë.

Slovakia Euromiliony është organizuar nga TIPOS. Faqja zyrtare: www.tipos.sk

Shanset për të fituar në Slovakia Euromiliony

Në Slovakia Euromiliony lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 31 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Slovakia Euromiliony është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 10. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.