Slovakia Loto 5 z 35 rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 29 dhjetor 2020.

1 10 22 34 35

Slovakia Loto 5 z 35 rezultate e mërkurë, 19 shkurt 2020.

18 19 25 30 34

Slovakia Loto 5 z 35 rezultate e diel, 16 shkurt 2020.

8 28 29 32 33

Biletat mund të blihen në Slovakia. Tërheq janë në e martë, e mërkurë dhe e diel.

Slovakia Loto 5 z 35 është organizuar nga TIPOS www.tipos.sk

Shanset për të fituar në Slovakia Loto 5 z 35

Në Slovakia Loto 5 z 35 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 35

  • Jackpot në Slovakia Loto 5 z 35 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 324632
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2164
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 75