Lotaria e Ukrainës Megalot rezultate

384268 €

Jackpot Next

Luaj Megalot Online

rezultatet më të fundit e mërkurë, 13 tetor 2021.

2021/2100

 • 7
 • 27
 • 28
 • 29
 • 31
 • 37
 • 9
numrat çmim
6 + 1 *
6 *
5 + 1 769 €
5 385 €
4 + 1 30 €
4 15 €
3 + 1 3 €
3 1 €

Lotaria e Ukrainës Megalot rezultate e shtunë, 9 tetor 2021.

2021/2099

 • 2
 • 6
 • 18
 • 24
 • 33
 • 36
 • 3
numrat çmim
6 + 1 *
6 *
5 + 1 536 €
5 268 €
4 + 1 17 €
4 8 €
3 + 1 2 €
3 1 €

Lotaria e Ukrainës Megalot rezultate e mërkurë, 6 tetor 2021.

2021/2098

 • 1
 • 13
 • 14
 • 15
 • 21
 • 41
 • 3
numrat çmim
6 + 1 *
6 *
5 + 1 1519 €
5 760 €
4 + 1 25 €
4 13 €
3 + 1 2 €
3 1 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Ukrainë. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Megalot është organizuar nga MSL. Faqja zyrtare: igra.msl.ua

Shanset për të fituar në Megalot

Në Lotaria e Ukrainës Megalot lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 42 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Megalot është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 5828651.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 52457860.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 26984.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 242860.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 616.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 5551.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 40.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 367.