Ukrainë Lotto Triyka rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 20 qershor 2021.

6229

 • 8
 • 2
 • 7

Ukrainë Lotto Triyka rezultate e shtunë, 19 qershor 2021.

6228

 • 6
 • 1
 • 2

Ukrainë Lotto Triyka rezultate e premte, 18 qershor 2021.

6227

 • 6
 • 0
 • 9

e enjte, 17 qershor 2021.

6226

 • 2
 • 9
 • 9

e mërkurë, 16 qershor 2021.

#6225

 • 3
 • 1
 • 6

e martë, 15 qershor 2021.

#6224

 • 0
 • 4
 • 0

e hënë, 14 qershor 2021.

#6223

 • 1
 • 8
 • 8

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Ukrainë. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Ukrainë Lotto Triyka lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Ukrainë Lotto Triyka është organizuar nga Ukrainian National Lottery. Faqja zyrtare: unl.ua