Ukrainë Lotto Maxima rezultate

që vjen

Jackpot Next

Luaj Ukrainë Lotto Maxima Online

rezultatet më të fundit e diel, 10 dhjetor 2023.

 • 03
 • 09
 • 15
 • 16
 • 28

Ukrainë Lotto Maxima rezultate e shtunë, 9 dhjetor 2023.

 • 11
 • 26
 • 27
 • 28
 • 36

Ukrainë Lotto Maxima rezultate e premte, 8 dhjetor 2023.

 • 01
 • 25
 • 28
 • 40
 • 44

e enjte, 7 dhjetor 2023.

 • 04
 • 06
 • 23
 • 26
 • 28

e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

 • 29
 • 30
 • 32
 • 40
 • 44

e martë, 5 dhjetor 2023.

 • 27
 • 29
 • 34
 • 36
 • 44

e hënë, 4 dhjetor 2023.

 • 02
 • 12
 • 16
 • 21
 • 45

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Ukrainë. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Ukrainë Lotto Maxima është organizuar nga Ukrainian National Lottery. Faqja zyrtare: unl.ua

Shanset për të fituar në Ukrainë Lotto Maxima

Në Ukrainë Lotto Maxima lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 45.

 • Jackpot në Ukrainë Lotto Maxima është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1221760.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6108.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 156.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 12.