Oregon Megabucks rezultate

U.S. Mega Millions

169.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2019

1 9 10 11 21 38
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 372.82 €
4 29.09 €
3 0.88 €

Oregon Megabucks rezultate e mërkurë, 17 prill 2019

12 13 14 25 37 40
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 643.4 €
4 40.54 €
3 0.88 €

Oregon Megabucks rezultate e hënë, 15 prill 2019

26 29 32 35 37 38
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 2585.95 €
4 37.02 €
3 0.88 €

Oregon Megabucks rezultate e shtunë, 13 prill 2019

6 11 30 41 42 46
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1069.99 €
4 40.54 €
3 0.88 €

Oregon Megabucks rezultate e mërkurë, 10 prill 2019

14 24 30 43 46 48
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 2017.47 €
4 41.42 €
3 0.88 €

Tërheq janë në e shtunë, e mërkurë dhe e hënë

Biletat mund të blihen në SHBA dhe Online.

Në Oregon Megabucks lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 48.

Shanset për të fituar në Oregon Megabucks

Oregon Megabucks ka 4 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Oregon Megabucks është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 12271512.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 48696.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 950.
  • Çmimi më i vogël në Oregon Megabucks është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 53.

Faqja zyrtare