Oregon Megabucks rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2024.

 • 2
 • 6
 • 15
 • 32
 • 38
 • 40

Oregon Megabucks rezultate e mërkurë, 17 prill 2024.

 • 10
 • 15
 • 20
 • 27
 • 33
 • 35

Oregon Megabucks rezultate e hënë, 15 prill 2024.

 • 14
 • 18
 • 20
 • 30
 • 32
 • 45

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e shtunë.

Oregon Megabucks është organizuar nga Oregon Lottery. Faqja zyrtare: www.oregonlottery.org

Shanset për të fituar në Oregon Megabucks

Në Oregon Megabucks lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 48.

 • Jackpot në Oregon Megabucks është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6135760.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 24348.5.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 475.34.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 26.98.