Oregon Lucky Lines rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 10 dhjetor 2023.

 • 1
 • 5
 • 11
 • 16
 • 19
 • 21
 • 28
 • 30

Oregon Lucky Lines rezultate e shtunë, 9 dhjetor 2023.

 • 3
 • 5
 • 12
 • 15
 • 18
 • 22
 • 28
 • 32

Oregon Lucky Lines rezultate e premte, 8 dhjetor 2023.

 • 2
 • 6
 • 9
 • 13
 • 20
 • 21
 • 26
 • 30

Oregon Lucky Lines rezultate e enjte, 7 dhjetor 2023.

 • 4
 • 7
 • 12
 • 15
 • 18
 • 22
 • 26
 • 31

e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

 • 3
 • 8
 • 9
 • 13
 • 19
 • 22
 • 25
 • 32

e martë, 5 dhjetor 2023.

 • 1
 • 6
 • 12
 • 14
 • 19
 • 21
 • 26
 • 30

e hënë, 4 dhjetor 2023.

 • 2
 • 5
 • 9
 • 13
 • 18
 • 24
 • 25
 • 30

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Oregon Lucky Lines lojtar zgjedh 8 numrat në mes 1 - 31.

Lucky Lines është organizuar nga Oregon Lottery. Faqja zyrtare: www.oregonlottery.org