Vermont Megabucks Plus rezultate

U.S. Mega Millions

169.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2019

25 31 32 37 41 6
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 26441.25 €
4 + 1 1145.79 €
4 132.21 €
3 + 1 22.03 €
3 6.17 €
2 + 1 4.41 €
2 1.76 €
1 + 1 1.76 €

Vermont Megabucks Plus rezultate e mërkurë, 17 prill 2019

3 6 20 31 32 3
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 26441.25 €
4 + 1 1145.79 €
4 132.21 €
3 + 1 22.03 €
3 6.17 €
2 + 1 4.41 €
2 1.76 €
1 + 1 1.76 €

Vermont Megabucks Plus rezultate e shtunë, 13 prill 2019

6 15 16 25 34 1
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 1145.79 €
4 132.21 €
3 + 1 22.03 €
3 6.17 €
2 + 1 4.41 €
2 1.76 €
1 + 1 1.76 €

Vermont Megabucks Plus rezultate e mërkurë, 10 prill 2019

3 5 9 21 28 1
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 1145.79 €
4 132.21 €
3 + 1 22.03 €
3 6.17 €
2 + 1 4.41 €
2 1.76 €
1 + 1 1.76 €

Vermont Megabucks Plus rezultate e shtunë, 06 prill 2019

3 5 8 21 28 5
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 26441.25 €
4 + 1 1145.79 €
4 132.21 €
3 + 1 22.03 €
3 6.17 €
2 + 1 4.41 €
2 1.76 €
1 + 1 1.76 €

Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë

Biletat mund të blihen në SHBA.

Në Vermont Megabucks Plus lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 41.

Shanset për të fituar në Vermont Megabucks Plus

Vermont Megabucks Plus ka 9 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Vermont Megabucks Plus është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 4496388.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 899278.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 24980.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 4996.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 714.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 143.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 63.
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13.
  • Çmimi më i vogël në Vermont Megabucks Plus është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 15.

Faqja zyrtare