Vermont Megabucks Plus rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 2 dhjetor 2020.

2020/97

 • 5
 • 7
 • 10
 • 28
 • 33
 • 2
numrat çmim
5 + 1 *
5 24684 €
4 + 1 1070 €
4 123 €
3 + 1 21 €
3 6 €
2 + 1 4 €
2 2 €
1 + 1 2 €

Vermont Megabucks Plus rezultate e shtunë, 28 nëntor 2020.

2020/96

 • 4
 • 11
 • 14
 • 20
 • 31
 • 3
numrat çmim
5 + 1 *
5 24684 €
4 + 1 1070 €
4 123 €
3 + 1 21 €
3 6 €
2 + 1 4 €
2 2 €
1 + 1 2 €

Vermont Megabucks Plus rezultate e mërkurë, 25 nëntor 2020.

2020/95

 • 1
 • 6
 • 27
 • 33
 • 37
 • 2
numrat çmim
5 + 1 *
5 24684 €
4 + 1 1070 €
4 123 €
3 + 1 21 €
3 6 €
2 + 1 4 €
2 2 €
1 + 1 2 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Vermont Megabucks Plus është organizuar nga Vermont Lottery. Faqja zyrtare: vtlottery.com

Shanset për të fituar në Vermont Megabucks Plus

Në Vermont Megabucks Plus lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 41 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Vermont Megabucks Plus është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 4496388
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 899278
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 24980
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 4996
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 714
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 143
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 63
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 15