Arizona Fantasy 5 rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 25 shtator 2023.

 • 6
 • 9
 • 32
 • 34
 • 39

Arizona Fantasy 5 rezultate e diel, 24 shtator 2023.

 • 15
 • 20
 • 28
 • 34
 • 39

Arizona Fantasy 5 rezultate e shtunë, 23 shtator 2023.

 • 3
 • 7
 • 24
 • 33
 • 34

e premte, 22 shtator 2023.

 • 2
 • 14
 • 17
 • 24
 • 35

e enjte, 21 shtator 2023.

 • 9
 • 14
 • 17
 • 20
 • 34

e mërkurë, 20 shtator 2023.

 • 22
 • 24
 • 32
 • 37
 • 41

e martë, 19 shtator 2023.

 • 8
 • 20
 • 23
 • 26
 • 37

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Jackpot duke filluar në 47208 €.

Arizona Fantasy 5 është organizuar nga Arizona Lottery. Faqja zyrtare: www.arizonalottery.com

Shanset për të fituar në Arizona Fantasy 5

Në Arizona Fantasy 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 41.

 • Jackpot në Arizona Fantasy 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 749398.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 4163.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 119.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 11.