Arizona Triple Twist rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 28 shtator 2023.

 • 7
 • 12
 • 15
 • 17
 • 26
 • 34

Arizona Triple Twist rezultate e mërkurë, 27 shtator 2023.

 • 2
 • 3
 • 13
 • 14
 • 32
 • 39

Arizona Triple Twist rezultate e martë, 26 shtator 2023.

 • 1
 • 5
 • 8
 • 11
 • 19
 • 38

e hënë, 25 shtator 2023.

 • 7
 • 11
 • 13
 • 19
 • 23
 • 41

e diel, 24 shtator 2023.

 • 22
 • 25
 • 29
 • 30
 • 35
 • 37

e shtunë, 23 shtator 2023.

 • 2
 • 5
 • 6
 • 7
 • 23
 • 33

e premte, 22 shtator 2023.

 • 3
 • 9
 • 10
 • 23
 • 25
 • 32

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Jackpot duke filluar në 188921 €.

Arizona Triple Twist është organizuar nga Arizona Lottery. Faqja zyrtare: www.arizonalottery.com

Shanset për të fituar në Arizona Triple Twist

Në Arizona Triple Twist lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 37.

 • Jackpot në Arizona Triple Twist është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.