Louisiana Easy 5 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 9 dhjetor 2023.

 • 13
 • 21
 • 27
 • 31
 • 34

Louisiana Easy 5 rezultate e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

 • 1
 • 5
 • 19
 • 21
 • 22

Louisiana Easy 5 rezultate e shtunë, 2 dhjetor 2023.

 • 2
 • 21
 • 27
 • 30
 • 33

e mërkurë, 29 nëntor 2023.

 • 9
 • 16
 • 24
 • 26
 • 36

e shtunë, 25 nëntor 2023.

 • 20
 • 26
 • 30
 • 31
 • 32

e mërkurë, 22 nëntor 2023.

 • 10
 • 15
 • 24
 • 30
 • 31

e shtunë, 18 nëntor 2023.

 • 16
 • 28
 • 29
 • 34
 • 36

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Jackpot duke filluar në 46410 €.

Louisiana Easy 5 është organizuar nga Louisiana Lottery Corporation. Faqja zyrtare: louisianalottery.com

Shanset për të fituar në Louisiana Easy 5

Në Louisiana Easy 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 32.

 • Jackpot në Louisiana Easy 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 435897.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2724.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 88.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 9.