Louisiana Llotaria rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 19 tetor 2019.

2 12 16 23 29 36
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
5 1824 €
4 47 €
3 3 €

Louisiana Llotaria rezultate e mërkurë, 16 tetor 2019.

9 10 16 21 29 32
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
5 1803 €
4 47 €
3 3 €

Louisiana Llotaria rezultate e shtunë, 12 tetor 2019.

13 23 29 30 34 36
numrat çmim
6 Nuk ka fitues
5 5361 €
4 50 €
3 3 €

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë.

Louisiana Llotaria është organizuar nga Multi-State Lottery Association www.musl.com

Shanset për të fituar në Louisiana Llotaria

Në Louisiana Llotaria lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 40

  • Jackpot në Louisiana Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3838380
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 18816
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 456
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 32