Minnesota Gopher 5 rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 27 shtator 2023.

 • 15
 • 21
 • 33
 • 34
 • 41

Minnesota Gopher 5 rezultate e hënë, 25 shtator 2023.

 • 8
 • 9
 • 21
 • 22
 • 34

Minnesota Gopher 5 rezultate e premte, 22 shtator 2023.

 • 4
 • 14
 • 15
 • 21
 • 27

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e premte.

Minnesota Gopher 5 është organizuar nga Minnesota State Lottery. Faqja zyrtare: www.mnlottery.com

Shanset për të fituar në Minnesota Gopher 5

Në Minnesota Gopher 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 41.

 • Jackpot në Minnesota Gopher 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1533940.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 7304.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 178.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13.