Nebraska MyDay rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 29 shtator 2023.

 • 5
 • 23
 • 48

Nebraska MyDay rezultate e enjte, 28 shtator 2023.

 • 1
 • 31
 • 85

Nebraska MyDay rezultate e mërkurë, 27 shtator 2023.

 • 1
 • 2
 • 68

Nebraska MyDay rezultate e martë, 26 shtator 2023.

 • 2
 • 16
 • 66

e hënë, 25 shtator 2023.

 • 10
 • 21
 • 13

e diel, 24 shtator 2023.

 • 3
 • 30
 • 42

e shtunë, 23 shtator 2023.

 • 8
 • 2
 • 33

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Nebraska MyDay lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 21.

Nebraska MyDay është organizuar nga Nebraska Lottery. Faqja zyrtare: nelottery.com