Nebraska Pick 5 rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 10 dhjetor 2023.

 • 7
 • 11
 • 15
 • 32
 • 33

Nebraska Pick 5 rezultate e shtunë, 9 dhjetor 2023.

 • 2
 • 7
 • 15
 • 25
 • 30

Nebraska Pick 5 rezultate e premte, 8 dhjetor 2023.

 • 8
 • 28
 • 32
 • 35
 • 38

e enjte, 7 dhjetor 2023.

 • 4
 • 26
 • 27
 • 28
 • 39

e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

 • 4
 • 24
 • 26
 • 35
 • 36

e martë, 5 dhjetor 2023.

 • 4
 • 22
 • 23
 • 27
 • 29

e hënë, 4 dhjetor 2023.

 • 16
 • 17
 • 28
 • 32
 • 39

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Nebraska Pick 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 38.

Jackpot duke filluar në 46412 €.

Nebraska Pick 5 është organizuar nga Nebraska Lottery. Faqja zyrtare: nelottery.com